Servicii personalizate, croite pe măsura afacerii tale

  Fie că sunteți în căutarea unui partner care să vă ofere o soluție integrată de dezvoltare sau de remodelare a business-ului, fie că aveți nevoie de o soluție specifică dar inovatoare și eficientă, echipa SP Investment Consulting vă oferă know-how, experiență pluri-disciplinară și flexibilitate deopotrivă.

  Consultanță de Management

  Vă consiliem în dezvoltarea sau restructurarea planurilor de afaceri la nivel național și internațional prin planuri fezabile cu rezultate cuantificabile.

  • Pregătirea din punct de vedere managerial pre- si post- achiziție / fuziune
  • Evaluare și Analiză Economică (Consultanță în evaluare, analiza economică, estimarea valorii în contextul fuziuni și achiziții, modelare financiară)

  Diagnoză de Business

  Serviciile de analiză și diagnoză a business-ului reprezintă un instrument vital atât în consolidarea acestuia, cât și la prevenirea eventualelor pierderi sau destabilizări.

  Echipa noastră vă poate oferi o evaluare integrată a afacerii: de la resurse și procese operaționale până la strategii și (re)poziționare pe piaţă în cadrul setului competitiv relevant.

  Evaluare Imobiliară

  Echipa noastră are în componență evaluatori cu următoarele specializări:

  • Evaluări de bunuri imobile și mobile;
  • Evaluări de întreprinderi, de fond de comerț și alte active necorporale;
  • Evaluări de terenuri.

   

  Evaluarea SP Investment Consultants vă oferă cele mai relevante informații din domeniul specific proprietății care vă interesează, cu standarde specifice: SEV 300 Evaluări pentru raportare financiară.

  Consultanță Financiară

  Interpretarea și utilizarea corectă a informației financiare este importantă pentru orice manager sau proprietar de business.

  Echipa SP Investment Consultants vă ajută să luați cele mai bune decizii pentru viitorul companiei prin furnizarea datelor, previziunilor, calculelor și indicatorilor concreți pe care să vă bazați următorii pași.

  Vă oferim analiză financiară, restructurarea datoriilor către furnizori și alți creditori, asistență în negocierea contractelor, precum și strategii de stabilizare și dezvoltare a afacerii.

  © 2022 SP Investment Consultants